Fotogroep Weert actief bij Weert 600 evenementen

Onze Fotogroep fotografeert het hele jaar 2014 de (speciale) evenementen van de viering van Weert 600 jaar stad. Ons uiteindelijke doel is een uitgebreide foto expositie in de Tiendschuur van februari tot april 2015. Centraal staat een retrospectief van de viering, vanuit een fotografisch creatief perspectief.

Bijzondere fotoserie Koetsentocht 15 juni 2014

Tijdens de koetsentocht van Stramproy naar Weert is een bijzondere serie foto’s gemaakt. Het geeft een compleet beeld van alle deelnemers. Op verschillende locaties zijn de koetsen, hun bespanning en de bemanning mooi in beeld gebracht.

test
Bekijk via deze link onze uitgebreide fotoserie.

Bestellen

Mocht u interesse hebben in een afdruk van een of meerdere foto’s, stuur dan via deze website een email naar onze secretaris Helma Tielemans (secretaris@fotogroepweert.nl). Geef dan de nummers door van de gewenste foto’s. De afdrukken zijn beschikbaar in de volgende maten: 10×15, 15×20, 20×30 en 30×40. De foto’s worden professioneel afgedrukt door Foto Weert. De opbrengst van de foto’s gebruiken we voor de kostendekking van onze bijzondere foto expositie over de viering van Weert 600 jaar stad.